Sierat voor particulieren

Bent u als particulier op zoek naar een betrouwbaar en professioneel administratiekantoor? Wij helpen u graag met onderstaande diensten.

Aangifte inkomstenbelasting

Hoewel de Belastingdienst pretendeert dat de aangifte inkomstenbelasting eenvoudig in te vullen is, blijkt dat in de praktijk vaak tegen te vallen. Door de aankoop of verkoop van een woning, een PGB (persoonsgebonden budget), zorgkosten en lijfrente wordt de aangifte al snel een stuk ingewikkelder.

Wordt u al nerveus bij het zien van deze termen? Geen paniek! Met onze jarenlange kennis en ervaring nemen wij deze verantwoording graag uit handen. Het enige wat wij van u vragen is om een checklist in te vullen, zodat alle benodigde gegevens en informatie bij ons aanwezig is.

Download hier de checklist 2021 

Aangifte erfbelasting

Wanneer een dierbare overlijdt komt er veel op uw af. Het laatste wat u dan wilt is druk maken om de aangifte erfbelasting. Wij nemen deze taak voor u uit handen in deze toch al moeilijke tijd.

Wij werken met een overzichtelijke checklist voor het verzamelen van de nodige informatie en verwerken binnen de wettelijk gestelde termijn de aangifte voor u.

Download hier de checklist.

Aangifte schenkbelasting

U heeft wat vermogen en wilt dit door middel van schenking doorgeven aan de volgende generatie?

Wij regelen dit graag voor u.

Budgetcoaching en -beheer

Heeft u moeite om rond te komen met uw inkomen? Dan kijken wij graag met u mee. Marjan Sierat (tevens werkzaam als belastingconsulent bij ons kantoor) is gespecialiseerd in schuldhulpverlening en bewindvoering. Daarnaast werkt zij binnen ons kantoor als budgetbeheerder. Samen met haar stelt u een budgetplan op waarin u zich beiden kunt vinden. Wanneer dit genoeg vertrouwen geeft, bespreekt u met elkaar hoelang het traject gaat duren.