Al meer dan 40 jaar een brok aan ervaring

Sierat Administratiekantoor B.V. is opgericht in 2002 door Wil Sierat. Al meer dan 40 jaar zit hij in het vak, wat resulteert in een brok aan ervaring. Ons team bestaat inmiddels uit zeven ervaren medewerkers met allemaal een eigen specialisme. Samen vormen wij een hecht team dat altijd klaar staat voor onze klanten en met een professionele en betrokken blik te werk gaat om het beste uit uw financiële situatie te halen. Ons motto? Wij missen geen aftrekpost!

Bij ons bent u zowel als particulier en als ondernemer aan het juiste adres voor financiële dienstverlening, advies en coaching. Van aangifte omzetbelasting tot aangifte inkomstenbelasting, van salarisadministratie tot schuldhulpverlening en van de volledige boekhouding tot fiscale aangiftes. Wij nemen dit graag voor u uit handen en zorgen altijd voor maatwerk, zodat u zich kan focussen op waar ú goed in bent. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, een heldere communicatie en een no-nonsense aanpak. Wij werken met gedegen software en houden onze kennis jaarlijks op niveau door het volgen van diverse cursussen, om uw deze verantwoording uit handen te nemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een heel belangrijk aspect binnen ons bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen. We houden ons bezig met wat er speelt binnen de samenleving en dragen ons steentje bij. Wij zijn sociaal en lokaal betrokken bij goede doelen en verschillende maatschappelijke projecten en verenigingen in de regio, zoals FoodCompany Ridderkerk, De Voedselbank, Stichting AAVB (Artistieke Activiteiten voor Verstandelijk Beperkten) en het G-team van Korfbal Combinatie Ridderkerk.

In 2017 won eigenaar Wil Sierat zelfs de Toffe Peer Award voor zijn jarenlange inzet voor verstandelijk gehandicapten in Ridderkerk en voor zijn werk als penningmeester van de Ridderkerkse voetbalvereniging RVVH. De award is een onderscheiding voor ondernemers die zich naast hun onderneming ook inzetten voor de samenleving binnen de BAR-regio.

Marjan Sierat (tevens werkzaam als belastingconsulent bij ons kantoor) is gespecialiseerd in schuldhulpverlening en bewindvoering. Daarnaast werkt zij binnen ons kantoor als budgetbeheerder. Wij vinden het belangrijk om onze expertise in te kunnen zetten om mensen te helpen die, om wat voor reden dan, ook de grip op hun financiële situatie zijn kwijtgeraakt.

Dit zijn wij

Wil Sierat

Directeur-oprichter/Senior Administrateur

Marja den Hartog

Fiscaal medewerker/Administratief medewerker

Yurtcan Kayis

Salarisadministrateur

Marjan Sierat

Fiscaal Medewerker/Financieel Hulpverlener (waaronder bewindvoerder)

Luisa Baulde

Secretaresse/Administratief medewerker