Over ons

Sierat administratiekantoor is in 2002 opgericht door Wil Sierat. Hij beschikt over een brok aan ervaring, want hij zit al meer dan 40 jaar in het vak. Inmiddels werken er zeven medewerkers bij Sierat. Met elkaar vormen zij een hecht team, dat altijd klaar staat voor hun klanten. We voelen ons stuk voor stuk betrokken bij de ondernemer en denken graag als sparringpartner mee.

Naast ons werk voor de zakelijke markt verzorgen wij ook aangiften inkomstenbelasting voor particulieren. En dat bij ons écht geen 9-tot-5-mentaliteit heerst, blijkt wel uit het feit dat wij ook in de avonduren en het weekend bereikbaar zijn voor afspraken. We zijn een laagdrempelig kantoor, waar de koffie altijd voor u klaar staat!

Ons Team

Voor een gedegen advies voor al uw financiële en organisatorische vragen bent u bij Sierat Administratiekantoor aan het goede adres. Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Maatschappelijk ondernemen

Voor Sierat Administratiekantoor is maatschappelijk ondernemen belangrijk. Daarom is zij sociaal en lokaal betrokken bij goede doelen en verschillende maatschappelijke projecten en verenigingen in de regio.

Toffe Peer Award

Omdat eigenaar Wil Sierat zich al jaren inzet voor verstandelijk gehandicapten in Ridderkerk en lange tijd penningmeester van de Ridderkerkse voetbalvereniging RVVH is geweest, heeft hij de ‘Toffe Peer Award’ gewonnen. De award is een onderscheiding voor ondernemers die zich naast hun onderneming ook inzetten voor de samenleving binnen de BAR regio.