Diensten

Financieel

Een financiële administratie moet op orde zijn. Het geeft namelijk een duidelijk beeld van de financiële stand van zaken van uw onderneming. Laat dát tevoorschijn halen maar aan onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers over. Zij hebben verstand van de meest uiteenlopende soorten administraties. Tevens kunnen wij uw btw-aangifte verzorgen, maandelijks of per kwartaal. Wij kunnen de administratie bij u op locatie of bij ons op kantoor verzorgen. Het is maar net wat u prettig vindt.

Salaris

Wij verzorgen voor u de salarisadministratie van A tot Z. Wat hier allemaal onder valt? De loonverwerking per maand, het ziekteverzuim, de aangifte loonbelasting en het onderhouden van contacten met de Belastingdienst en het UWV. Dit alles vraagt om een zorgvuldige en consequente werkwijze. Dat komt goed uit, want laten wij daar nu net voor staan. De kosten worden in overleg met u opgesteld, op uurbasis of via een vast tarief per medewerker.

Jaarrekeningen

Het samenstellen en controleren van de jaarlijkse cijfers wordt verzorgd door de heren Wil en Rob Sierat, die u met hun jarenlange met allerlei adviezen van dienst kunnen zijn. Ook stellen wij, indien gewenst, periodieke of tussentijdse cijfers op.

Personeel en Organisatie

Op het gebied van personeel en organisatie werken wij nauw samen met zusterbedrijf Rijnmond Payroll Service, een jong, flexibel, dynamisch en servicegericht bedrijf. Zij staan bekend vanwege de adequate, efficiënte en correcte manier waarop wordt omgegaan met de verloning en risico’s rondom personeel. Klik hier en neem een kijkje op hun site.